Vind
Vind Menu

Wim van Limpt kandidaat directievoorzitter Buma/Stemra

Het bestuur van Buma/Stemra heeft op woensdag 11 mei unaniem besloten Wim van Limpt voor te dragen voor de functie van directievoorzitter aan de Algemene Ledenvergadering op 15 juni 2016. Als de Algemene Ledenvergadering op 15 juni Wim van Limpt benoemt, zal hij per direct als directeur in functie treden.

Uit een groot aantal geschikte kandidaten is gebleken dat uiteindelijk de meest geschikte kandidaat iemand uit de eigen organisatie is. Het bestuur van Buma/Stemra laat weten zeer tevreden te zijn dat zij in de persoon van Wim van Limpt iemand mag voordragen die met gedegen kennis van het collectieve beheer passie heeft voor het uitdragen van de belangen van rechthebbenden. Van Limpt heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden door zijn grote betrokkenheid bij het auteursrecht en zijn inzet op het gebied van service en dienstverlening voor leden en aangeslotenen.

Van Limpt is sinds 2007 in dienst bij Buma/Stemra, waarvan de laatste vijf jaar als manager Service Rechthebbenden en Centrale Regelingen Stemra. In die functie heeft hij voor de afdeling een nieuwe werkwijze ontwikkeld en geïmplementeerd die in 2014 resulteerde in de toekenning van de ECCS certificering; een Europese kwaliteitsstandaard voor customer contact centers. Vorig jaar ontving hij de Custom Contact Manager of the Year Award van de beroepsvereniging van contact centers CCMA voor zijn onderscheidende werkwijze en de behaalde resultaten van de afdeling Service Rechthebbenden.