Vind
Vind Menu

Nieuwe ambtelijk secretaris VMN en NMUV

Graag stel ik mij hierbij aan u voor als opvolger van Fred Buhrs, die tot 1 juli jl. het ambtelijk secretariaat van de VMN en de NMUV heeft vervuld. Mijn naam is Margaret Schiphorst, 52 jaar en ben moeder van 2 zonen. In 1992 heb ik mijn rechtenstudie afgerond aan de Universiteit Utrecht. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als (senior) juridisch medewerker bij de sector bestuursrecht van de rechtbanken Utrecht, Assen en Alkmaar, en een uitstapje naar het beroep van evenementencoördinator bij Museum Broeker Veiling in de gemeente Langedijk, waartoe ook mijn woonplaats behoort, werk ik inmiddels alweer ruim 8 jaar met heel veel plezier als ambtelijk secretaris voor de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs afdeling Noord-Holland Noord (NVM NHN) in Heerhugowaard, en sinds 1 juli 2018 ook als ambtelijk secretaris voor de VMN en de NMUV. Zoals u ziet, komt in mijn werkkringen de combinatie van de letters ‘V’, ‘M’ en ‘N’ voor. Ik zal vanaf nu dan ook goed moeten opletten dat ik deze letters in de juiste combinatie gebruik! Ik heb er erg veel zin in om ook voor de VMN en de NMUV aan de slag te gaan, hoewel ik mij realiseer dat het een zware taak is om Fred Buhrs op te volgen, die ruim 40 jaar ervaring in de internationale muziekindustrie met zich meebracht. Op dit moment ben ik druk doende om mij in te lezen in de materie die speelt bij de VMN en de NMUV. Het zal in het begin wellicht even wat tijd kosten voordat u antwoord krijgt op een vraag, maar met hulp en begrip van uw kant en inzet van mijn kant moet dat goed komen! Ik kijk uit naar een langdurige en prettige samenwerking met u allen! U kunt mij bereiken op 06-20171291 of vmninfo@vmn.nl